fbpx
MAN – FRE: 8:30 – 16:00  | TLF: 31 42 94 73
FØLG MED HER   
|

+Visuel leverer WordPress hjemmesider, logoer og andet grafisk materiale. Herudover ydes hjælp til online markedsføring gennem rådgivning og online kurser.

+Visuel leverer primært til selvstændigt erhvervsdrivende. Alle priser er derfor oplyst i danske kroner ex. moms. 

Fortrolighed og databehandling

Når +Visuel kommer i kontakt med oplysninger, der tilhører virksomheden, herunder evt. personfølsomme oplysninger, vil disse naturligvis blive håndteret med fortrolighed. +Visuel behandler ikke direkte personfølsomme oplysninger, og derfor er en databehandleraftale med +Visuel ikke nødvendig.

Hjemmesider

Når en aftale indgås, vil du altid modtage en kontrakt på mail og når du har underskrevet den er aftalen bindende. I kontrakten vil prisen på hjemmesiden være noteret.

Det aftalte beløb kan enten betales på én gang eller i  2 rater uden merudgifter. Ved engangsbetaling faktureres hele beløbet, når jeg har sendt det første udkast til dig. Hvis der vælges ratebetaling, vil første rate falde umiddelbart efter aftalens indgåelse og sidste rate, når opgaven er udført.

Betaling og levering – online produkter

Alle online produkter, herunder klippekort, sælges via EasyMe.dk. Du kan betale med dankort, kreditkort, MobilePay og Apple Pay, og betalingen foregår online. Straks efter dit køb, vil du modtage en faktura for købet på den email-adresse, du har oplyst.

Umiddelbart efter din betaling er modtaget, vil du få adgang til kurset. Adgangen sendes til den mail-adresse, du har opgivet ved køb. Hvis du ønsker at ændre email-adresse undervejs, kan du altid gøre dette ved at logge ind på din profil.

Reklamation og returret

Hvis der er mangler eller fejl i det materiale, som du modtager, bedes du kontakte mig på kontakt@plusvisuel.dk. Så sørger jeg for, at du får tilsendt det, der mangler.

Køb af onlineprodukter, webinarer og andre digitale ydelser og forløb hos +Visuel er ikke omfattet af fortrydelsesretten, jf. lov om Forbrugeraftaler. Det betyder, at når du køber digitale produkter, hvor du modtager hele eller dele af materialet med det samme ved køb, så bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Ved køb af et produkt, købes der én licens. Det betyder, at det kursusindhold, du modtager, ikke må videresælges eller på anden måde distribueres til andre.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events, materialer samt digitale produkter tilhører +Visuel. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Alle produkter og tjenester udbydes af:

+Visuel

Godthåbsvej 73
4300 Holbæk
CVR: 38110764

Se også min privatlivspolitik her