fbpx
MAN – FRE: 8:30 – 16:00  | TLF: 31 42 94 73
FØLG MED HER   
|

Generelt

1. Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes +Visuel (“Selskabet”, “jeg”, “mig”, “min”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til mig, eller som jeg indsamler via Selskabet hjemmeside, www.plusvisuel.dk (“Hjemmesiden”).

3. Selskabet er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Selskabet skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

Indsamling af dine personoplysninger

Hvilke personoplysninger indsamler jeg og til hvilke formål?

1. Når du besøger Hjemmesiden, indsamler jeg automatisk oplysninger om dig, f.eks om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

2. Når du køber et produkt på Hjemmesiden, indsamler jeg oplysninger om dig, f.eks navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af min bogføringsmæssige forpligtelser.

3. Oplysninger om dig, f.eks navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., udfyldte kommentarer og øvrige oplysninger du har har udfyldt.

Hvad er grundlaget for indsamlingen?

1. Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for, at jeg kan varetage mine interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud.

2. Jeg bruger kun din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, hvis jeg har modtaget dit særskilte samtykke hertil.

3. Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendig for, at jeg kan opfylde min aftale med dig.

Brug af databehandlere

1. Jeg anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage analyse af hjemmesiden.

2. En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her 

Dine rettigheder

1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal jeg, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

1. Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode mig om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger jeg har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

2. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som jeg behandler om dig. For udlevering af flere kopier opkræver jeg et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til mig sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.

Retten til berigtigelse

1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af mig. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som jeg har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til mig, så oplysningerne kan blive korrigeret.

2. Oplysninger, som jeg har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til mit onlinekursus og nyhedsbrev, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.

Retten til sletning

1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af mig, f.eks hvis du tilbagekalder dit samtykke til din tilmelding til mit nyhedsbrev. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, f.eks for at kunne overholde mine bogføringsmæssige forpligtelser, er jeg ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks hvis du mener, at de oplysninger, jeg behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

1. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når jeg indsamler dine personoplysninger i forbindelse med:

  • at du køber et produkt af mig, jf. pkt. 2.1.2, eller
  • at du afgiver dit samtykke til, at jeg bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.2,
Retten til indsigelse

1. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod min behandling af dine personoplysninger, som jeg indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf, jf. pkt. 2.1.1

2. Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod min behandling af dine personoplysninger, som jeg behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. pkt. 2.1

3. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er jeg ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre jeg kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.

Retten til at tilbagekalde samtykke

1. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at jeg bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.1.1.

Retten til at klage

1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over min behandling af dine personoplysninger.

Sletning af persondata

1. Såfremt du ikke gør brug af min Hjemmeside i en periode på 1 år, vil jeg automatisk slette de oplysninger, som jeg har registreret om dig, idet jeg dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.

2. Oplysninger som jeg har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at jeg må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil jeg slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre jeg er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.

3. Oplysninger som jeg har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til mit nyhedsbrev, vil jeg slette, såfremt du retter henvendelse her om. I samtlige nyhedsbreve vil du have mulighed for at respondere og derved at fravælge din tilmelding. Ved framelding, sletter jeg automatisk de data jeg har indsamlet på dig.

Sikkerhed

1.Jeg har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Kontaktoplysninger

1. +Visuel er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.

2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:
+Visuel
Godthåbsvej 73
4300 Holbæk
Tlf. nr.: +45 31 42 94 73
E-mail: kontakt@plusvisuel.dk

Ændringer i persondatapolitikken

1. Jeg er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt jeg foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

2. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.

Versioner

1. Dette er version 1.0 af Selskabet persondatapolitik dateret den 06.09.2020